مذهبی(خودمونی)

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

‌شیرینی شطرنجی

15 اردیبهشت 1395 توسط م.هادی



مواد لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۲۴۰ گرم
آرد الک شده 2.5 پیمانه

طرز تهیه
۱- کره را در دمای آشپزخانه قرار دهید تا نسبتا نرم شود. سپس کره و شکر را به مدت 1 تا 2 دقیقه با هم‎زن برقی بزنید تا مخلوط کرم مانند شود
۲- وانیل، پوست لیمو رنده شده و نمک را به مخلوط کره اضافه نمایید. سپس آرد را به آرامی در حالی‎که مخلوط را با دور کند هم‎زن می‎زنید، اضافه کنید.
۳- خمیر آماده شده را روی سطح صاف و تمیزی قرار دهید، خمیر در این زمان ممکن است شل و چسبنده به نظر برسد. به مدت 1 تا 2 دقیقه آن را ورز دهید.
۴- سپس خمیر را به دو نیم تقسیم نمایید. روی یکی از نیمه‎ها پودر کاکائو بپاشید و آن را تا جایی که کاکائو کامل جذب شود، ورز دهید.
۵- هر یک از دو تکه خمیر را بین دو ورقه پلاستیک یا کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از وردنه آن‎ها را به شکل دو مربع به عرض 18 سانتی‎متر و ضخامت 8 میلی‎متر درآورید. با استفاده از خط کش و یک چاقوی تیز، هر یک از خمیرها را به 9 نوار با عرض 2 سانتی‎متر ببرید.
۶- تخم‎مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی سطح کار را با پلاستیک بپوشانید. کار را با چیدن نوارهای سفید و کاکائویی (4 نوار به‎صورت یکی در میان تا به شکل شطرنجی درآیند.) در کنار هم آغاز کنید.
۷- روی نوارهای خمیری و دیواره‎های آن‎ها با قلمو از مخلوط تخم مرغ بزنید. به آرامی نوارها را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس لایه دوم و سوم را به همین ترتیب شکل دهید. (رنگ‎های مخالف را روی هم قرار دهید.)
۸- به همین صورت تمام نوارها را برای چیدن بلوکهای شطرنجی استفاده کنید. احتمالا نوارهای شما برای چیدن 4 بلوک کافیست. بلوکهای چیده شده را در دو لایه سلفون یا نایلکس پیچیده و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. اگر عجله دارید می توانید آنها را 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
۹- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مکعب مستطیل‎ها را با ضخامت 0.6 سانتی‎متر ورقه ورقه کنید.
۱۰- ورقه های شیرینی شطرنجی را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه شیرینی‎ها را بپزید. پس از گذشت این زمان، سینی را از فر بیرون آورید و اجازه دهید تا شیرینی‎ها به مدت 2 دقیقه خنک شوند. سپس آن‎ها را بیرون آورید و در ظرفی قرار دهید تا کامل خنک شوند.

سایر نکات
تهیه شیرینی‌های شطرنجی بسیار ساده است، فقط باید در اندازه‎گیری و برش زدن آنها دقت کنید.
این شیرینی از آنهایی است که همه با دهان باز آن را نگاه می کنند و با خود فکر می کنند چطور درست کردن شیرینی با این شکل و شمایل جالب امکانپذیر شده است.
در دستور اصلی این شیرینی از نصف قاشق چایخوری عصاره لیمو استفاده شده است. شما می توانید عصاره لیمو را از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کنید؛ ولی پیشنهاد ما این است که کمی پوست لیمو ترش را رنده کنید که عطر و بوی آن هم حال‌تان را جا بیاورد و هم شیرینی‌های‌تان را خوش عطر و طعم کند.

سایت ????هنر آشپزی و سلامت????

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: آموزشی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مذهبی(خودمونی)

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • فرهنگی
  • مذهبی
    • درمحضرقرآن
    • درمحضرائمه
    • درمحضرعالمان و عارفان
    • درمحضرشهداء
  • خودمونی
  • علمی
  • آموزشی
    • احکام
  • اخلاقی
  • امام زمانی
  • مناسبت ها

Random photo

با قلب هایمان حاضریم در حج

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس